top of page
  • Yazarın fotoğrafıBODER

BODER- AYDEM İŞBİRLİĞİ

18.03.2022 Konu: Enerji Satış Teklifi Unvan : BODRUM OTELCİLER DERNEĞİ Sizler için hazırlamış olduğumuz elektrik enerjisi teklifimiz aşağıdaki gibidir.


1-Maliyet Bazlı Vadeli Teklif ( % ) (PTF∗+ YEKDEM) 𝐱1,0449 𝑃𝑇𝐹∗: İlgili fatura döneminde saatlik açıklanan piyasa takas fiyatları ile tüketicinin saatlik tüketimlerine esas ağırlıklı birim fiyatı. Teklifimizde Fatura Ödemeleri her ayın 10. Günüdür.


2- Maliyet Bazlı Ön Ödemeli Teklif ( % ) (PTF∗+ YEKDEM) x 1,0050 𝑃𝑇𝐹∗: İlgili fatura döneminde saatlik açıklanan piyasa takas fiyatları ile tüketicinin saatlik tüketimlerine esas ağırlıklı birim fiyatı. Tahmini fatura tutarınızın ödemesinin Tedarik başlamadan 1 gün önce yapılacak “ Ön Ödeme “ işleyişi şeklindedir. Teklifimizde Ön Ödemelerden mahsup edilen Fatura Ödemeleri her ayın 10. Günüdür.


TEKLİF SÜRESİ Tekliflerimiz 05.04.2022 tarihi mesai bitimine kadar geçerlidir.


GÜVENCE BEDELİ Teklifimizin olumlu bulunması durumunda karşılıklı olarak değerlendirme yapılacaktır.


GİZLİLİK Taraflardan her biri bu teklifi ve içeriğini “Gizli Bilgi” kapsamında tutacağını temin eder.


NOTLAR ;

  • Ø Teklifimiz Yıllık tüketimi 1.000.000 kwh üzerindeki “ Tüm üyelerimiz “ için geçerlidir.

  • Ø Yıllık tüketimi 1.000.000 kwh altında olan üyelerimiz için ayrıca birebir teklif süreci ilerletilecektir.

  • Ø Her bir müşterimiz özelinde yürütülecek süreçlerde Geçmiş ödeme performansı, Teminat Türü ve Teminat durumu ile değerlendirme yapılacaktır. Teklifimizin uygun bulunacağını ümit eder, teklif ile ilgili hususları görüşmeye hazır olduğumuzu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla,

10 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page