top of page
  • Yazarın fotoğrafıBODER

BODER-BODTO TANITIM FİLMİ

Değerli Üyemiz ve Turizmci Dostumuz,

Milyonlarca kez izlenen, Derneğimiz Bodrum Otelciler Derneği ve BODTO 5 No’lu Meslek Komitesinin girişimleri ile hazırlanan Bodrum’u tanıtıcı nitelikteki kısa filmlerimizi aşağıdaki linklerden izleyebilir, 29.09.2021 tarihine kadar bu linkten indirip mp4 formatında indirebilirsiniz.

29.09.2021 tarihine kadar geçerli İndirme linki: 29.09.2021 tarihine kadar STORIES OF BODRUM FILMS : https://we.tl/t-gsjHH3TFGs

BODER üyelerimiz olarak kendi iş yerlerinizin tanıtımında da filmlerimize yer vermenizi dileriz.

Birbirini tamamlar nitelikteki kısa filmler sandalet ustası bir gencin turist bir kızla yaşadığı masalsı aşkı konu alırken Bodrum’un doğal, kültürel, tarihi, gastronomik ve yerel değerlerini gözler önüne seriyor.

Bodrum’un sürdürülebilir turistik ögelerle doğru tanıtılması ve kaliteli içerik sunulması için hazırlanan filmler, ne kadar güzel bir coğrafyada yaşadığımızı da adeta bizlere yeniden hatırlatıyor. Filmlerin yönetmenliğini Mustafa Türk üstlenirken mavi filmini ise sanatçı Nejat İşler seslendiriyor. Hikayesini BODER Başkanı Ömer Faruk Dengiz, BODTO 5 No’lu Meslek Komite Üyesi Yasemin Akpınar ve Yönetmen Mustafa Türk’ün üstlendiği kısa filmlerin metin yazarlığını ise Metehan Yılmaz yapıyor.

İnsta: @storiesofbodrum #storiesofbodrum


5 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page