top of page
  • Yazarın fotoğrafıBODER

BODER- POYD - SKAL Int. Bodrum - POYD Bodrum Turizm Teknolojileri Sohbetleri serisi

Değerli Üyemiz ve Kıymetli Turizmci Dostlarımız,

Turizm sektörü STK'ları olarak üyelerimizin turizm teknolojileri konusunda yönetim süreçlerini geliştirmek, ortak paydamız olan Satış, Pazarlama, Gelir Yönetimi, Marka Bilinci oluşturma ve daha bunun gibi konularda daha çok bilinç sağlayabilmek adına BODER- POYD - SKAL Int. Bodrum - POYD Bodrum olarak #birliktegüçlüyüz diyerek , Turizm Teknolojileri Sohbetleri serisine başlıyoruz.

17.12.2023 Cumartesi günü konuğumuz; Extranetwork CEO'su Onur YAVUZ.

Özellikle satış, pazarlama, banket ve önbüro departmanlarının işlerini kolaylaştıracak ve KOBİ otellere verdiği desteklerle işletmelerini geliştirecekleri bir ürün sunan Extranetwork, otellerin dijital dünyaya entegrasyonunu kolaylaştıran teknolojik çözümler üreten bir yazılım şirketi. 


Bazıları alanında rakipsiz çözümleri ile otellerin sahip oldukları kanallara daha fazla trafik çekmelerine, daha fazla online rezervasyon alarak gelir ve kârlılıklarını artırmalarına yardımcı oluyor.

Kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeye başlayan Almanya merkezli Türk girişimi, BestStartup.eu tarafından hazırlanan Berlin merkezli 50 Turizm Girişimi’nden biri seçildi. Extranetwork’ün kurucu ortağı Onur Yavuz ise Türkiye’nin en prestijli turizm ödüllerinden olan Uzakrota #40Under40 listesinde sektörü değiştiren ve geliştiren genç isimlerden biri olarak yer aldı.

AdviceAl'ın dijital pertnerliğinde gerçekleşecek olan sunumda, sizlerin de firmaları tanıyıp, ürünlerin faydalarına yakından deneyimleyebileceğiniz Teknoloji Günleri Sunumumuzda sizleri de aramızda görmekten onur duyarız.

Yer: LinkedIn / Youtube / Facebook :

Tarih: 17 Aralık 2022 Cumartesi Saat: 11.00

Saygılarımızla,

BODER – POYD – SKAL Int. Bodrum



5 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page