top of page
  • Yazarın fotoğrafıBODER

Bodrum Turizm Forum Anket Çalışması

Değerli Üyemiz Merhaba,


Bu anket, BODER olarak, Botav, Bodrum Belediye Başkanlığı, Mediterranean Tourism Foundation(MTF) ve Humanica Yönetim Danışmanlık işbirliğinde Bodrum Turizm Metriklerini ölçmek ve Bodrum Turizmini diğer Akdeniz Ülkelerindeki benzer bölgeler ile kıyaslamak ve ölçmek amacıyla işbirliği içinde olduğumuz Akdeniz Turizm Vakfı paydaşlarından olan Humanica Yönetim Danışmanlığı tarafından online olarak gerçekleştirilecektir.


Anketin gizlilik esası Humanica Yönetim Danışmanlığı gizlilik politikaları gereğince bizlerle paylaşılmayacak olup doğru veri elde etmek adına şeffaf bir şekilde verdiğiniz yanıtlar, kişi-kurum isimleri saklı tutulacaktır.


Bu anket sorularının yanıtlanmasında göstereceğiniz içtenlik, çalışmanın sonuçlarının sağlıklı ve güvenilir olması açısından önemli olduğu kadar, istatistiki verilerin kıyaslanabilmesi ve Bodrum Turizminin gelişimini birlikte geliştirebilmek açısından da oldukça önem arz etmektedir.


Kendi potansiyelimizi ve gelişimimizi takip adına da belirli aralıklarla tekrarlayacağımız işbu anketten elde edilen sonuçlar, 09 Mayıs 2022 tarihinde Bodrum’da “Bodrum paydaşları” ile yapılacak Bodrum Turizm Forum (Bodrum stakeholders edition) zamanında sunulacak ve Bodrum Turizmine katma değer katarak hizmet kalitesinin artırılmasında yönünde kullanılacaktır.


09 Mayıs 2022 tarihli söz konusu konferansın içeriği ve davetiyeleri Botav tarafından hazırlanmakta olup en kısa zamanda da bizlerle paylaşılacaktır.



Sizlerden ricamız, istatistikleri bu konferansa yetiştirmek adına sizlerle paylaştığımız anket aşağıda olup en kısa sürede 25.04.2022 tarihine kadar doldurmanız olacaktır.

Anket linki aşağıda olup değerli vaktinizi ayırdığınız ve katkıda bulunduğunuz için çok teşekkür ederiz.



6 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page