top of page
  • Yazarın fotoğrafıBODER

eFatura sistemine henüz geçmemiş olan otel işletmelerimizin tamamının, 1 Temmuz 2022 tarihine kadar

Bildiğiniz üzere eFatura sistemine henüz geçmemiş olan otel işletmelerimizin tamamının, 1 Temmuz 2022 tarihine kadar Gelir İdaresi Başkanlığı tebliğine istinaden geçişleri zorunlu kılınmıştır.


Bu kapsamda üyeleriniz için tamamen ücretsiz 1000 kontörü içinde (1000 adet faturası bedelsiz) olacak şekilde QNB eFinans Portal sistemimizi, üyelerinizin tamamının kullanımına sunmak istemekteyiz. Bu kapsamda ekli dokümanlarla birlikte – dilerseniz yüz yüze görüşme için de sizi ziyaret edebiliriz – aşağıdaki metni, uygun bulursanız, tüm üyeleriniz için gönderimi konusunda yardımlarınızı rica edeceğiz.


Bize, herhangi bir sorunuz olduğu taktirde, bu mail üzerinden ya da en altta bulunan mail imzasındaki iletişim numarasından ulaşabilirsiniz.


Bilgilerinize sunarız.


Sevgi ve Saygılarımızla,



Değerli BODER Üyelerimiz;


Dijital Köprü kampanyası kapsamında eFatura ve eArşiv Fatura’ya zorunlu olarak geçişlerinizi, tercih etmeniz durumunda, bankamız QNB Finansbank’ın Dijital Köprü kampanyası kapsamındaki ücretsiz kullanım avantajlarından yararlandırarak hem sizleri bilgilendirmek ve hizmet vermek istemekteyiz. Detaylar ve aklınıza takılan soru ve/veya sorunlar için sizlerle görüşmeyi çok isteriz. Ekte, sunduğumuz hizmetler ve tanıtıcı bilgilendirme dokümanlarımız ile referanslarımız yer almaktadır.


22/01/2022 Resmi Gazetede yayımlanan Tebliğ güncellemesine istinaden;

  • Kültür ve Turizm Bakanlığı ile belediyelerden yatırım ve/veya işletme belgesi almak suretiyle konaklama hizmeti veren otel işletmelerinin, en geç 1 Temmuz 2022’ye kadar e-Fatura uygulamasına dâhil olması gerekmektedir.


* QNB Finansbank’ın Dijital Köprü Kampanyası; QNB Finansbank müşterilerine belli kriter ve kullanım kotaları dahilinde hiçbir ön koşul aranmaksızın 2022’de ücretsiz olarak sunulan ürünleri içermektedir. QNB Finansbank’ın Dijital Köprü Kapsamında ihtiyaç duyulabilecek diğer ürünlerimize ait (ücretsiz/indirimli muhasebe programı, İK programı vb) ürünler de ekli Dijital Köprü Ürün Sunumu dokümanında tarafınıza sunulmuştur.


QNB Finansbank, tüm müşterilerine, belli kriter ve kullanım kotaları dahilinde hiçbir ön koşul aranmaksızın 2022’de ücretsiz olarak sunulan ürünleri (eFatura, eDefter, eArşiv, eİrsaliye, eMüstahsil) içermektedir. Kampanya süresince 1.000 adet havuz kontör ve 1GB e-defter alanı ücretsiz olarak tanımlanmaktadır. Kullanım kotası, takvim yılı boyunca e-Fatura, e-Arşiv Fatura, e-İrsaliye, e-MM için toplamda 1,000 adet kontör, e-Defter için 1 GB kullanım alanından oluşmakta olup kullanmak istediğiniz ürünü belirleyerek ücretsiz kullanımınıza başlayabilmek için sizlere en yakın QNB Finansbank şubemiz üzerinden tanımınızı hemen yaptırabilirsiniz.


Bilgilerinize sunarız.


Saygılarımızla,

EGE & AKDENİZ BÖLGE

MERTER MAVİGÖZ

Bölge Satış Yönetmeni/ Regional Sales Assistant Manager

Mobil : (531) 382 71 42

Müşteri Hizmet Merkezi : (850) 250 67 50

İsmet Kaptan Mahallesi Şehit Nevres Bulvarı No:8 K.5 Konak/ İzmir

Genel Müdürlük/ Head Office

Esentepe Mh. Büyükdere Cd. QNB Finansbank Kristal Kule No:215 K:18 Şişli/ İstanbul

13 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page