top of page
  • Yazarın fotoğrafıBODER

İstanbul Turizm Fuarı 4-5 Ekim 2023

[11:17, 15.09.2023] BODER: Değerli Üyemiz,


4-5 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek olan, İstanbul Kongre Merkezinde yapılacak ‘İstanbul Turizm Fuarı’ Türkiye ve Dünyadaki Turizm profesyonellerini bir araya getirerek yeni iş birliklerinin oluşmasına olanak sağlarken aynı zamanda yeni ürün ve hizmetlerin tanıtımının yapılacağı geniş bir platform yaratmayı hedeflemektedir.


Fuar kapsamında gerçekleştirilecek seminer programları ile yeni trendler ve vizyonlar sektör profesyonellerine yeni ufuklar kazandırması hedeflenmektedir. Erken rezervasyon kampanyalarının startını verirken, Otel-Acente kontratları içinde bu fuarın tam bir buluşma noktası olacağı belirtilmektedir.


4-5 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek olan, İstanbul Kongre Merkezinde yapılacak olan, ‘İstanbul Tur…

[11:18, 15.09.2023] BODER: Ömer Bey merhaba,

Görüşmemize istinaden güncel detayları bilginize sunarım.

BODER ve İstanbul Turizm Fuarı işbirliğine istinaden boş alan m2 fiyatımızı 220 Euro+Kdv yerine 150 Euro+Kdv olarak bilginize sunarız.

Konu ile ilgili değerli dönüşünüzü bekliyor olacağız.

Saygılarımla,

İbrahim GÜRGAN

Satış Müdürü

Gsm : +90 5337767793

Tel : +90 2164659556- 57

E-Mail : i.gurgan@dreamproject.com.trWeb : www.miceodulleri.com www.istanbulturizmfuari.com.tr Adres : Kavacık Mah. Akbey Sk. No: 10/7, Beykoz / İstanbul



From: İbrahim GÜRGAN <i.gurgan@dreamproject.com.tr>

Sent: Monday, August 21, 2023 11:25 AM

To: baskan@boder.org

Subject: İstanbul Turizm Fuarı 4-5 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezinde!

Ömer Bey merhabalar,

Öncelikle Dream Project Ailesi olarak sağlıklı ve keyifli bir gün geçirmenizi dileriz.

Yapmış olduğumuz ziyarette göstermiş olduğunuz ilgi ve misafirperverliğiniz için teşekkür ederim.

Görüşmemize istinaden güncel hosted buyer listemiz ve detayları bilginize sunarım.

Konu ile ilgili değerli dönüşünüzü rica ederim.

Dream Project tarafından turizm ve MICE sektöründe yıllardır başarı ile gerçekleştirdiğimiz fuar ve etkinliklere büyük bir heyecanla yenisini ekliyoruz. Turizm sektörü tüm renkleriyle bir araya geliyor mottosuyla yola çıktığımız 4-5 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek ‘İstanbul Turizm Fuarı’ Türkiye ve dünyadaki turizm profesyonellerini bir araya getirerek yeni iş birliklerinin oluşmasına olanak sağlarken aynı zamanda yeni ürün ve hizmetlerin tanıtımının yapılacağı geniş bir platform yaratmayı hedefliyor. Fuar kapsamında gerçekleştirilecek seminer programları ile yeni trendler ve vizyonlar sektör profesyonellerine yeni ufuklar kazandırırken 4 Ekim akşamı Swissotel The Bosphorus’ta gerçekleştirilecek ITF Gala Party ile eğlenirken network yapmaya devam edeceğiz. Fuar kapsamında Erken rezervasyon kampanyalarının startını verirken, otel-acenta kontratları içinde fuarımız tam bir buluşma noktası olacak.

5.356 m2 alanda 220 katılımcı firma +15.000 üzerinde turizm sektörü profesyonelinin ağırlanacağı fuarda yurtdışından ağırlayacağımız satın alıcılar ile standınızda B2B yapma fırsatı bulacaksınız. Fuara ziyaretçi olarak gelen sektör temsilcilerine stant katılımcıları ile randevu alma imkanı sunulacaktır. Online randevu sisteminde planlanacak randevuları tercih ettiğiniz sektör, firma ve kişi olarak yönetiyor olacaksınız.

Katılımcı ve ziyaretçi profili ve sponsorluk fırsatları için ekteki sunum dosyamızı vewww.istanbulturizmfuari.com.tr web sitemizi incelemenizi rica ederim.

Fuar planımız ektedir. Tercih ettiğiniz m2’ye göre B2B takvim hakkı tanınacaktır.

15 m2’ye kadar 1 B2B takvim

16 m2’den 40’m2’ye kadar 2 B2B takvim

40 m2 üstü 3 B2B takvim

Saygılarımla,


İstanbul Turizm Fuar Planı
.pdf
PDF dosyasını indir • 2.54MB

İstanbul Turizm Fuarı Sponsorluk Dosyası
.pdf
PDF dosyasını indir • 973KB

1 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page