top of page
  • Yazarın fotoğrafıBODER

HepaTR FDA onaylı AIR-40 hava temizleme Cihazı Boder'e Özel İndirim

Güncelleme tarihi: 13 Eki 2021

HepaTR olarak 20 yıldır hava temizleme ve hava sterilizasyonu konusunda, sektörün Türkiye’deki öncü ve lider markasıyız.


Kapalı ortamların havasının kirli olması, sağlığımızı etkileyen en önemli problemlerden biridir. İçerisinde bulunduğumuz pandemi döneminde bu problem daha da artmış bulunmakla birlikte kapalı ortam hava kirliliği konusundaki farkındalığın artmış olduğunu ancak getirilen çözümlerin bilinçsiz ve hatalı olduğunu üzülerek gözlemlemekteyiz.


FDA onaylı True Hepa 13 filtre ve UV-C lamba dezenfeksiyon sistemine sahip AIR-40 hava temizleme cihazımız EN 1822 Standartlarına uygundur. Hekimlerin en çok önerdiği firma olmanın vermiş olduğu haklı gururunu yaşıyor ve bu duruma seyirci kalmayarak daha aktif bir rol almak, bilgi ve tecrübemizi doğru kurum ve kişilere ulaştırmak istiyoruz. Eklerde göndermiş olduğumuz hava temizleme cihazımız AIR-40 hakkında bilgi alabilir, referanslarımız ve bakteri raporumuzu inceleyebilirsiniz.


BODER derneğine üye olan otelleriniz için özel bir fiyatlandırma yaptık


AIR 40 Hava Temizleme Cihazı satış fiyatı 2.250 TL + KDV olmaktadır.

Hedefimiz kapalı ve kalabalık alanlarda güvenli ve temiz bir ortam yaratmaktır.

Sorularınız için bana her zaman ulaşabilirsiniz. Saygılarımla.


Cenk İM Bölge Müdürü HepaTR Endüstri Ürünleri Pazarlama Ticaret LTD. ŞTİ. Perpa Ticaret Merkezi B-Blok Kat:11 No:1927 Okmeydanı Istanbul-TURKIYE Tel : +90 212 210 99 14 Tel : +90 533 636 10 08



Referanslarımız
.pdf
Download PDF • 1.19MB

AİR 40
.pdf
Download PDF • 130KB

0 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page